2 DOMINANTNA MODELA ČIZAMA ZA ZIMU: Trenutno su najtraženije u radnjama, a trajaće vam sezonama

Još uvek niste načuli koje su to najpopularnije čizme za zimu trenutno aktulene? Sada je pravo vreme da saznate i inspirišite se za naredni šoping!

Đon od poroznog materijala, kao što je poliuretan se kliže na ledu.
Shutterstock 

Za otprilike mesec dana zvanično nam stiže i zima, ali većina street style kombinacija odavno je u zimskom vajbu, pogotovo kada je u pitanju obuća.

Glomazne čizme, čizme do kolena, gležnjače, kaubojke smo jedva čekali da nosimo, a sada ih viđamo svuda.

tamara kalinic u glomaznim cizmama
Instagram 

U moru modela koje viđamo u izdanjima svetskih trendseterki, ali i street style kombinacijama domaćih ljubiteljki posebno se ističu dva vrlo praktična i nosiva.

KAUBOJSKE GLEŽNJAČE

Statement model čizama vratio se u velikom stilu na modnu scenu i moramo odmah reći kako nikad nije bio više privlačniji.

Klasične kaubojske čizme dele se na dva modela, western tj. klasični i roper model. Ključna razlika između ova dva modela je u potpetici pa tako western modeli imaju višu ukošenu potpeticu, a roper nižu i široku blok potpeticu.

kamila koeljo nosi kaubojke i sesir
Instagram 

Svet mode inspirisao se njima i u poslednjih nekoliko sezona lansirao fantastične varijante kaubojskih gležnjača kojima je zaista teško odoleti svake sezone.

Kaubojke su sve popularnije i kod nas, a domaće trendseterke posebno vole da ih kombinuju s lepršavim haljinama midi kroja.

CHUNKY ČIZME

Ako ste mislili da su modeli s debelim đonom izašli iz mode, prevarili ste se. I dalje su veliki trend, samo su poprimili malo drugačiji oblik. Ove sezone najviše se traže modeli inspirisani vojničkim čizmama.

natasa pejasinovic u glomaznim cizmama
Instagram 

Već nekoliko sezona vladarice uličnih kombinacija, a imamo prilike da ih viđamo u najrazličitijim izdanjima. Bez obzira na to odaberete li varijantu na navlačenje ili vezivanje, s njima ne možete pogrešiti u ovoj sezoni. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši