Popularne ugg-sice važe za najomraženiju obuću, ali uprkos tome mnogima su omiljee za hladnije sezone i poprilično su popularne među devojkama i ženama u Srbiji.

Obožavaju ih i trendeseterke i slavne dame, a samo neke od njih su Điđi Hadid i Kjara Feranji.

Ovaj put poznata manekenka prošetala je zanimljiv model koji se već ubrzano rasprodaje. Reč je o spoju papuča i klasičnog Ugg modela, Uggs Slippers. Iako je reč o papuča, mnoge žene to uglavnom ignorišu pa tako novi omiljeni model nose van svojih domova.

A čini nam se da je to i bila namera proizvođača, a rekli bismo da je ovaj model postao popularan jer podseća na 2000. godine čija je moda na TikToku postala hit, a kao što su se nekad (a i danas) hvalile 80-te i 90-te, eto, stiglo je vreme i za 00-te.

kjara feranji
Instagram 

Spoljni materijal je od kože, sadrži i povišenu platformu i podstavu od najmekše vune za najhladnije dane. Ali za razliku od poznatih Ugg čizmica,  kod ovog modela peta je potpuno otvorena.

Trendi model koji su manekenke prošetale zove se Tazz Mule, a njihova cena iznosi oko 100 evra. Model je ukrašen i šarenim izvezenim printom na rubu, a dostupan je i u crnoj boji i to u dve verzije - klasičnoj, od brušene kože, ali i onoj matiranoj.