Bilo da su od kože ili antilopa, s ravnim đonom ili s debelom štiklom, ne samo da su čizme iznad kolena iznenađujuće zanimljive, već su omiljeni rekviziti za garderobu po hladnom vremenu.

Navucite čizme preko kolena s uskim farmerkama ili helankama, obucite ih uz midi suknju i dopustite da vam komad kože proviri između čizmi i ivice suknje.

Ako vam je ceo outfit pun dezena ili različitih boja, odaberite klasične braon čizme iznad kolena. Dominantne su, ali ne privlače previše pažnju. Ako želite da se odvažite, ali istovremeno izgledate profesionalno, uparite crne čizme iznad kolena s pletenom haljinom i odgovarajućim kožnim kaišem.

Ovo je deo u kojem možete da se zabavite sa svojim outfitom. Na primer, sjajne čizme iznad kolena od lakirane kože izgledaju više fancy od običnog para čizama.

Uparite haljinu i čizme s razigranim pastelnim dodacima, hulahopkama s neobičnim printom ili toplim krznenim kaputom.

Ako niste ljubiteljke mnogo boja i printova u vašem svakodnevnom looku, možete vaš outfit kreirati i drugačije. Uskladite sve slojeve s čizmama za monohromatski izgled.

Jednobojni outfit u braon, krem ili bež boji ostavljaju utisak luksuza, stila i elegancije. Nećete pogrešiti ako se odlučite za all black look – tada ćete biti prava šik dama.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako poznate dame nove ovu upečatljivu obuću.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ENT/SPLASH / SplashNews.com / Splash / Profimedia Čizme preko kolena