BEZOBRAZNO SKUP AKSESOAR: Jelena Đoković ne odvaja se od MODNOG DETALJA koji košta kao stan u Beogradu

Jelena Đoković ne odvaja se od sata koji košta pravo malo bogatstvo.

Mnogi ne znaju da Jelena Đoković ima mlađu sestru koja se bavi potpuno drugačijim zanimanjem.
Kena Betancur / AFP / Profimedia 

Jelenu Đoković nikada nećete videti da se razmeće novcem ili skupom garderobom na kojoj "vrište" modni brendovi.

Njen stil uglavnom se ogleda u jednostavnim, ali sjajno ukombinovanim komadima, koje veoma često "začini" pažljivo odabranim aksesoarima.

Tako se, primera radi, ne odvaja od drvenih narukvica koje koštaju samo par evra, a koje imaju veliko sentimentalno značenje za nju i Novaka, ali isto tako i te kako ume da ponese i modne detalje koji koštaju pravo malo bogatstvo. 

jelena djokovic
Shutterstock 

Upravo to su joj i zamerili pojedini pratioci, s obzirom da je poznata kao neko ko promoviše jednostavan i skroman život. Ono što je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama je sat koji Jelena često nosi. Naime radi se o satu poznate modne kuće Audemars Piguet, čija cena iznosi blizu 50 hiljada evra.

jelena djokovic novak djokovic
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovaj ženski sat ima kućište i okvir od 18k ružičastog zlata sa 32 brušena dijamanta i posrebreni brojčanik sa čuvenim uzorkom "Mega Tapisserie".

Jelena se od ovog aksesoara retko odvaja, te je više puta viđena kako na Noletovim mečevima, tako i privatno. I dok je jedni kritikuju zbog skupocenih komada, tvrdeći da se to kosi sa stavovima koje promoviše, drugi je brane svim srcem tvrdeći da ne vide ništa sporno u garderobi i nakitu koji nosi ukoliko to sebi može da priušti.

Činjenica jeste da za taj novac može da se kupi stan čak i u Beogradu, ali da je sat lep - jeste, a u galeriji ispod pogledajte u kojim ga je sve prilikama Jelena nosila.

pritnscreen/instagram Sat jelene Đoković

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 13