Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo US opena nakon što je porazio holandskog tenisera Talona Grikspura.

Njegova supruga Jelena Đoković se nakon pobede golasila na svom Instagramu, gde je najavila dolazak u Njujork kako bi bila podrška svom suprugu.  

Jelena je objavila fotografija na kojoj je pozirala bez šminke, sa talasima u kosi i beloj majici čiji je natpis privukao veliku pažnju.

"Deca u školi, proslavili rođendan, pripremila navijačke rekvizite i eto mene u NY", napisala je Jelena koja je pozirala u majici sa likom Novaka Đokovića uz poruku: "Trčim sa mojim vukom".

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Jelena Đoković

Inače, ćerka slavnog para, Tara juče je proslavila treći rođendan.

Podsetimo, Jelena Đoković jeTaru, kao i sina Stefana, rodila u Monaku, u bolnici koja nosi ime princeze Grejs Keli.

Bolnica “Grejs Keli” je sagrađena 1902. godine, a porodilište je otvoreno 1949. godine. Porođaj u njemu košta oko 5.000 evra, a svaki naredni dan boravka u bolnici oko 1.000 evra. 

novak i jelena dojkovic se ljube
Instagram 

Jelena često nosi majice sa zanimljivim poruka. Nedavno je privukla pažnju svetskih medija kada se na Noletovom meču pojavila u beloj majici na kojoj je bio natpis "Ćirilica, latinica".

Jelena je na ovaj način svetu ukazala na činjenicu da smo jedna od retkih nacija na svetu koje ravnomerno koriste dva pisma, pa su ovaj njen potez na društvenim mrežama mnogi pohvalili.

jelena djokovic
screenshoot