Još tokom prethodnih takmičenja primećeno je da su Novak i Jelena Đoković konstantno u društvu misteriozne žene, zbog čega se u medijima spekulisalo ko je zapravo ona.

Iako su svetski mediji, gotovo uvek, kada je najbolji teniser sveta u pitanju željni senzacije, ovoga puta ostali su uskraćeni za senzacionalistički odgovor.

Novak Đoković je poznat po tome da ne prestaje sa radom na sebi, ali i usavršavanju svog tima, kako bi njegova karijera još dugo išla uzlaznom putanjom, odlučio je da više vremena provede sa svojim agentom, kako bi poboljšali rad na njegovom imidžu.

novak djokovic na terenu
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Elena Kapelaro je menadžerka Novaka Đokovića koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković pre deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gde je Artaldi radio.

"Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice", izjavio je jednom prilikom Artaldi.

U galeriji pogledajte kako izgleda menadžerka Elena Kapelaro:

INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia Menadžerka Novaka Đokovića, Elena Kapelaro

Elena se sa parom Đoković svakodnevno savetuje o sledećim potezima, koji bi dodatno mogli da poboljšaju Novakov i do sada već besprekoran imidž.

Kako bi Novak i Jelena Đoković bili sigurni u dobar izbor, u poslednje vreme nerazdvojni su sa agentkinjom, koja kako se čini, odlično utiče na jednog of najbojih tenisera svih vremena.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Novak i Jelena Đoković najveća su podrška jedno drugom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!