Tajno oružje Jelene Đoković je u klasičnom izgledu, prirodnoj šminki i divnom osmehu. Glavna lekcija Jelene Đoković jeste da budete jednostavni i prirodni. Nosite odeću i nikako dopustiti da odeća nosi vas!

Obzirom na Jeleninu bliskost sa Anom Vintur i pohvale koje upućuje na račun Jeleninog stajlinga govore dosta o njenom smislu za modu. Jelenin stil je oduvek bio vrlo odmeren i vodi se onim pravilom – manje je više. 

Nakon ležernog izdanja u farmericama i majici sa printom "Ćirilca-Latinica",snažnom porukom koju su pozdravili u Srbiji, za naredno pojavljivanje na teniskom meču svog supruga Novaka Đokovića, Jelena je odabrala romantičnu haljinu sa diskretnim floralnim printom u plavo-beloj boji. Naravno, nezaobilazni detalj bio je beli šešir, aksesoar od kojeg Jelena ne odustaje na teniskim turnirima.

jelena djokovic u plavoj haljini na teniskom mecu
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Koliko ostaje dosledna klasičnom stilu govore i kombinacije za koje mnogi modni stručnjaci smatraju za dobitne. Ipak, kada malo bolje razmislite, zaista vam je malo toga potrebno da budete uvek dobro obučeni. Jedne kvalitetne farmerke i bela majica, i već ste u trendu i sada i zauvek.

Takođe je bitno da nakit bude neupadljiv. Jednostavne minđuše ili dobar klasični sat idealni su za svaku priliku.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte modne kombinacije Jelene Đoković u kojima uvek prođe zapaženo na teniskim mečevima:

James Veysey / Camerapress / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jelena Đoković modne kombinacije sa teniskih mečeva