Zahvaljujući globalnoj pandemiji, svečana događanja poslednjih meseci svedena su na minimum. Glamurozni bal Met Gala u organizaciji Ane Vintor i njujorškog muzeja Metropolitan nije se dogodio drugu godinu zaredom, a urednica magazina Vogue zbog navedenog ne očajava.

U sklopu novog izdanja Nedelje mode u Parizu, svojom pojavom uveličala je svečano predstavljanje nove linije parfema – produkt saradnje luksuzne francuske kuće Louis Vuitton i proslavljenog kanadsko-američkog arhitekte, Frenka Gerija.

Ana Vintur za tu priliku ostala je verna svojstvenom stajlingu. Iako može nositi šta god poželi, jer u prevrtljivom modnom svetu njena je reč poslednja, ova legendarna urednica dugi niz godina ne krije naklonost pojedinim modnim komadima, kao ni prepoznatljivoj bob frizuri koju nosi od 14. godine života.

ana vintur, paparaco
Profimedia 

Zanimljiv model haljine s dugim rukavima koji je krasio crno beli print, Ana je uparila sa svojim omiljenim cipelama u nud boji koje nosi od 1994. godine.

Reč je o modelu visokih sandala s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika, a iako su tokom godina doživele manje promene dizajna, Ana nosi model najsličnijem originalu iz 90-ih.

Shutterstock Kakva je zapravo kraljica modne industrije