Najbolji teniser sveta Novak Đoković već petnaest godina je u vezi sa Jelenom, par se venčao 2014. godine, a malo je poznato da je pre nje bio u vezi sa veoma atraktivnom devojkom.

Đoković je sada porodičan čovek i otac dvoje dece, ali u mladosti su ga povezivali sa mnogim lepoticama.

Lidija Popović je ukrala Novakovo srce pre nego što je on postao planetarno popularan i najbolji teniser sveta, a navodno je i njegova uzlazna karijera presudila njihovoj ljubavi.

Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

lidija popovic
Instagram 

Iako je tada bila potpuno anonimna Lidija je danas deo javne scene i poznata je u svetu muzike. Ona je uspešan di-džej, a umetničko ime joj je Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 170.000 pratilaca.

Koliko je njena karije uspešna govori podatak da je pre dve godine ima više od 80 inostranih nastupa najviše na prostoru Azije, a od jednog je navodno zaradila i do 30.000 evra.

Lidiju zbog njenog atraktivnog izgleda često nazivaju i "srpska Džej Lo", a jednom prilikom je otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

Instagram Lidija Popović, bivša devojka Novaka Đokovića

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - rekla je Lidija.

novak djokovic
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, iako je većina mislila da je Novak Jelenina prva i jedina ljubav zapravo nije tako. Ona je pre veze sa Novakom bila u sa teniserom Ivanom Bjelicom, ali je javnost ovu vezu gotovo zaboravila.