Poslednjih dana najveću prašinu u medijima podigla je vest da je glumica Marija Karan zavodila najboljeg sportistu svih vremena Novaka Đokovića na koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori.

Zbog ovih navoda, oglasila se i njegova supruga Jelena sa kojom je Novak bio u društvu na koncertu i cele večeri sa suprugom razmenjivala poljupce i uživala uz najveće hitove bosanskog pevača.

Ipak, ono zbog čega su mnogi posumnjali u tajnu aferu lepe glumice i tenisera ne čudi mnogo, jer su Novaka u prošlosti dosta puta povezivali sa lepim ženama sa domaće javne scene.

Inače, ono đto je navelo medije da poveruju u ove navode jeste trenutak kada se glumica Marija Karan, kao i veliki broj poznatih ličnosti koji su prisustvovali koncertu Dina Merlina u Budvi fotografisao sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, a u galeriji pogledajte i ko sve:

Instagram Novak Đoković u Crnoj Gori

Glumica koja je posle razvoda od američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, uplovila je u novu ljubavnu vezu sa IT stručnjakom iz Novog Sada, pozirala je sa Novakom provokativnije odevena, u crnom topu i suknji dubokog struka, ali obzirom da je letnji izazak u pitanju na ovu kombinaciju ne bi trebalo imati zamerku.

marija karan
ATA Images/Antonio Ahel 

Ubrzo nakon ove fotografije krenula su spekulisanja da je glumica "zavodila" Novaka Đokovića, a supruga najbojeg tenisera sveta odmah je demantovala sve javno, iako joj to do sada nije bila praksa.

Kako se čini, izgleda da je ljubav Novaka i Jelena zaista toliko jaka, iako im nije prva, da zaista ništa ne može poljuljati njihov odnos koji su gradili godinama.