STRASNI POLJUPCI NOVAKA I JELENE: Pogledajte kako se Đokovići provode u Crnoj Gori i ko im pravi društvo

Novak Đoković se provodi u Crnoj Gori sa porodicom i prijateljima, a iskoristio je priliku da uživa u muzici Dina Merline i popularne Senide.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odmor provodi na primojru u Crnoj Gori, gde koristi svaki slobodan trenutak da uživa i potpuno se posveti sebi i prijateljima.

Novak i Jelena Đoković se sa porodicom i prijateljima provodi u Crnoj Gori, a sinoć je posetio nastup Dina Merlina u popularnom luksuznom mestu, Porto Montenegru. Društvo su mu pravili između ostalog košarkaš Tadija Dragićević i njegova supruga Sandra Niketić, košarkaš Nemanja Nedović, manekenka Mina Milutinović i drugi...

Ako je suditi po snimcima koji kruže mrežama, Novak je bio vrlo uzbuđen i raspoložen. Takođe, on je uslikan sa popularnom pevačicom Senidom Hajdarpašić, koja je nastupala sa Dinom Merlinom i otpevala njihov zajednički duet.

Instagram Đokovići u Crnoj Gori

Vidno nasmejan i u dobrom raspoloženju, Novak se provodio do ranih jutarnjih časova, plesao i razmenjivao poljupce sa svojom suprugom Jelenom Đoković, a sve to zabaležio je njihov prijatelj. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši