Najbolji teniser sveta Novak Đoković u razmaku od nekoliko sedmica je osvojio Rolan Garos i Vimbldon, i tako došao do svog 20. grend slem trofeja, šestog na ovom turniru.

Nakon toga Nole je oduševio naciju odlukom da uzme učešće na Olimpijskim igrama, a svi se nadaju da će se iz Tokija vratiti sa zlatnom medaljom.

Kada mu obaveze i takmičenja dopuštaju Novak se sa porodicom odmara u vili koju je kupio prošle godine, a nalazi se u Marbelji u mestu Kosta Del Sol.

Ovo prelepo zdanje prema pisanju domaćih medija Đoković je kupio za 10 miliona evra. Odluku da se tamo presele doneo je sa suprugom Jelenom, jer smatraju da je Marbelja dobro mesto za odrastanje dece.

Youtube Pogledajte kako izgleda unutrašnjos vile Novaka Đokovića u Španiji.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak 9 soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste.

Osim soba koje imaju bilijar i stoni-tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana gde Đoković kada boravi u Marbelji održava kondiciju. Najvažnije, vila poseduje i teniski teren gde Novak marljivo trenira i dok je na odmoru.

novak i jelena djokovic
SplashNews.com / Splash / Profimedia