Lidija Popović, poznata je mnogima kao DJ Lejdi Li, atraktivna Srpkinja s kojom je nekada bio Novak Đoković.

Naš proslavljeni teniser i lepa crnka bili su u vezi pre nekoliko godina, a Lidija danas za bivšeg partnera ima samo reči hvale.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar...

Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam, rekla je Lidija svojevremeno. Nakon raskida, Novak je započeo vezu sa Jelenom s kojom se kasnije i oženio i s kojom danas ima dvoje dece.

lidija popovic
Instagram 

Baš kao i Nole, i Lidija je u svom poslu veoma uspešna, a sinoć je imala nastup na Exitu. Lejdi Li se godinama bavi didžejingom, nastupa širom sveta, putuje na luksuzne destinacije, a kako se spekulisalo za nastup zna da uzme čak i do 30.000 evra.

Na njenu lepotu i šarm niko ne ostaje imun, a do sada smo mogli da je vidimo u društvu svetskih faca kao što su Bob Sinkler, Filip Plejn, Dimitri Vegasem, Frenč Montanom, DJ Snejkom i mnogim drugim imenima iz sveta muzike.

lidija popović
Instagram 

Lejdi Li gde god se pojavi pažnju privlači svojim izazovnim izgledom, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lidija Popović, bivša devojka Novaka Đokovića