Istorijski podvig Novaka Đokovića kada je osvojio 19. Gren slem titulu u karijeri na Rolan Garosu danima se prepričava, a pogotovo situacija kada je nagradio dečaka izu publike pobedničkim reketom. 

Mnoge slavne ličnosti su se oglasile (pa čak i svetske zvezde poput Hju Džekmena), a među njima je bila i naša pevačica Ana Štajdohar.

 Ona je, kao što je poznato, veoma aktivna na Tviteru, ali ju je nesmotrenost prošlog puta dovela u situaciju da mora da se brani jer su njene reči, kako je tvrdila, pogrešno protumačene, a na dobronamerne kritike uzvratila je veoma oštro.

Sada se čini da joj pomenuti gaf Tviter zajednica još uvek nije oprostila, pa se ponovo našla u neprijatnoj situaciji zbog koje su joj se svi smejali, a sve zbog Noleta. 

Naime, nakon osvojene Gren slem titule na Rolan Garosu, Novak Đoković poklonio je svoj reket dečaku koji ga je sve vreme bodrio tokom igre. Na temu ovog gesta svetskog broja jedan u tenisu, Tviteraši su napravili smešni video u opisu kojeg su napisali:

- Svaka čast Đokoviću, ali nije imalo potrebe da oduzme dečaku reket, ne znam za vas ali meni ovo nije okej – pisalo je u opisu videa.

Pevačica nije razumela objavu, pa je ishitreno prokomentarisala

- Zar ovaj snimak nije vraćen unazad? – napisala je Ana u opisu videa i izazvala lavinu negativnih komentara.

"Da, da, tom istom malom nisu dali da p**a u BNP Paribas banci", "Alo ljudi, sprdnja, šta je vama? Jeste li svi kolektivno glupi i slepi", "Ne znam šta je gore,on koji se zeza sa snimkom ili ti koja nisi provalila da je ze*anje u pitanju" "Nevrovatna moć percepcije, i ja sam zapanjen", "Čuje se govor koji ide unazad", "Ne znam šta je gore,on koji se zeza sa snimkom ili ti koja nisi provalila da je zezanje u pitanju", "Istina sve, ja sam majka tog dečaka"... samo su neki od komentara. Ana se nakon pomenutog tvita nije oglašavala.