Novak Đoković jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih sportista svih vremena, ali čak i to što je prvi reket sveta, i što je u skladnom braku sa Jelenom, nije ga spasilo različitih natpisa o navodnim aferama.

Koliko su stvari daleko otišle svedoči i to što je nakon insinuacija da je njen suprug na tajnom putovanju sa Marijom Karan morala da se oglasi i sama Jelena na svom Instagramu, revoltirana govorkanjima da joj je Novak neveran.

"Prave od mene dvorsku ludu", prokomentarisala je, a šta sve rekla na ovu temu, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Jelena Đoković o Novakovim "aferama"

Međutim, Marija Karan nije jedina sa kojom je Novak povezivan tokom godina. Naprotiv.

Svojevremeno, mediji su povezivali Đokovića sa našom pevačicom Natašom Bekvalac. Daily Mail je pisao da je Jelenin i Novakov brak navodno u krizi, te da su šuškanja o iskrama između Noleta i Nate počela od trenutnka kada su bili u isto vreme na Ibici. Nataša je tada demantovala aferu uz napomenu da je cela priča izmišljena.

natasu bekvalac povezivali su sa novakom
Instagram 

Potom su usledila govorkanja da je sa izvesnom Viktorijom, advokaticom iz Ukrajine, o kojoj se gotovo ništa i ne zna.  

U martu 2016. godine, britanski mediji govorili su o navodnoj aferi Novaka Đokovića sa indijskom glumicom Dipikom Padukone. Njih dvoje su čak, u nekoliko navrata uslikani zajedno, a ona ga je čak i bodrila sa tribina.

novaka su povezivali sa dipikom podukone
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

Međutim, posebnu pažnju privukla je njena izjava:

- Novak me je očarao na pravi pogled. Znam da je on sada zauzet čovek, ima i dete, drugo ali vreme provedeno sa njim nikada neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kada to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onom čime se bavi, jasno vam je zašto ni jedna žena ne može da mu odoli. Nikada nisam srela nikog ko mu je sličan. Nole će zatao zauvek ostati moja najveća ljubav.

Naravno, jasno vam je zašto su nakon ovoga svetski mediji predviđali krah braka sa Jelenom, iako se ni Novak ni Jelena tada nisu oglašavali.

Govorkanja su zamrla tek kada se na mrežama pojavila fotografija na kojoj Jelena Đoković i Dipika razgovaraju.

dipika i jelena djokovic razgovaraju
pritnscreen/instagram 

Nakon toga ne smemo zaboraviti ni Nataliju Šćekić, za koju se pisalo da joj je nuđeno 60.000 evra da zavede Đokovića, kako bi mu uništila brak.

nataliji scekic nudjeno je 60000 evra da unisti novaku brak
printscreen/instagram 

I naravno, na samom kraju, bila je i čuvena Đokovićeva bivša ljubav, di džej Lejdi Li, odnosno Lidija Popović koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo. Njih dvoje su nekada bili u vezi, a šuškalo se da su se više puta "sreli" i nakon raskida. A više fotografija lepe Lidije pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Lidija Popović, bivša devojka Novaka Đokovića