Čuvena američka glumica Suzan Sarandon izvinila se srpskom teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika koje mu je uputila putem društvenih mreža.

Naime, glumica nasela je na lažnu informaciju da je Novak Đoković "pametovao" Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

Novak je odgovarao na pitanje kako gleda na poduhvat da osvoji zlatni slem, odnosno sva četiri Grend slema uz Olimpijske igre.

Tada je Đoković rekao da sa time mora sam da se izbori, da se šampioni moraju nositi sa takvim pritiskom ako žele da dođu do cilja.

Pojedini svetski mediji su njegov odgovor stavili ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi Osake i Simon Bajls.

Malo ko se izvinio za propust, šteta je već načinjena Novaku, ali je barem jedna javna ličnost povukla reč, kada je shvatila da se radi o lažnoj informaciji.

novak djokovic
Profimedia 

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - napisala je Suzan.