Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Ipak, govorkanja i tračevi o navodnim aferama prvog reketa sveta nisu ih zaobišle, a Jelena se povodom svega oglasila na svom Instagramu, s obzirom da su poslednji novinski natpisi kap koja je prelila čašu.

Obratila se svojim pratiocima sa rečima:

- Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time, za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu. Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju da sam čak i ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju pouzdane izvore). A naravno, kad ne demantuješ glupost ona automatski postane mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da je sa mnom sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere - napisala je gospođa Đoković na svom Instagram nalogu.

jelena djokovic o novakovim aferama
Instagram 

- Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profita ne može da nikoga inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspeh ili propast jednog društva? Vi prosudite - zaključila je Jelena.

jelena djokovic o novakovim aferama
Instagram 

Ovim je više nego očigledno da su Jeleni preko glave gradska govorkanja i insinuacije o prevari, a ovog puta, okidač za sve bila je priča da je Novak navodno na tajnom letovanju sa glumicom Marijom Karan.

jelena o letovanju sa marijom karan
Instagram