Jelena Đoković mnogo puta se našla na listama najstilizovanijih i najlepših žena tenisera.

Međutim, ona nije jedina lepotica u porodici. Naprotiv!

Zapravo, mnogi ne znaju da supruga prvog reketa sveta, ima i mlađu sestru koja neodoljivo podseća na nju, a pažnju javnosti privukla još kada je pre nekoliko godina sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu.

jelena i marija na us openu
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Svi su se pitali tada ko je lepa crnka, a odgovor je stigao ekspresno. U pitanju je Marija Ristić koja je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode...

jelena djokovic sa sestrom marijom
pritnscreen/instagram 

Međutim, ova svestrana devojka bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu.

Kada je u pitanju privatan život, Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

Takođe, iako lepa Marija uživa u tenisu, baš kao i njena sestra, njeno srce ipak je ukrao potpuno drugačiji i veoma uzbudljiv sport.

U pitanju je jahanje, kom je posvetila svaki slobodan trenutak, a još Marijinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Marije Ristić, sestre Jelene Đoković