Zbog navoda jednih novina da je Novak u tajnoj vezi sa glumicom Marijom Karan, oglasila se i njegova supruga Jelena, a nije nepoznato da su ga sa mnogim ženama dosad povezivali.

Novaka Đokovića jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih sportista svih vremena, a on navodno nije bio prvi dečko svoje supruge Jelene Đoković, iako su mnogi verovali u priču kao iz bajke. Iako ljubav dugu petnaest godina pažljivo neguju tako što svoju privatnost marljivo kriju od javnosti, Novak Đoković i njegova supruga imali su navodno veze pre nego što su se sreli i pronašli ljubav za ceo život.

bivsi decko jelene djokovic
screenshoot/instagram 

I dok se Nole zabavljao sa di džej Lejdi Li, odnosno Lidijom Popović koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo, Jelena je svoje srce, kako je pisao "Stori", svojevremeno poklonila teniseru Ivanu Bjelici Giletu.

Ipak, prema pomenutim navodima, veza nije dugo potrajala, jer su u to vreme Jelena i Ivan bili suviše mladi, pa se to može nazvati i prva mladalačka ljubav. Ivan Bjelica je poznat i kao dečko glumice Hristine Popović, ali je i ta ljubav pukla.

hristina popovic
screenshoot/instagram 

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

U galeriji pogledajte zajedničke fotografije Novaka i Jelene Đoković:

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Novak i Jelena Đoković najveća su podrška jedno drugom