Slavna glumica Rebel Vilson na svom zvaničnom profilu na Instagramu podelila je fotografiju sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem i prisetila perioda pre gubitka kilograma.

Inače, nije tajna da Novaka vole mnoge poznate ličnosti kao što su Robert De Niro, Hju Džekmen, Džerad Batler, Dejvid Bekam i mnogi drugi, a Rebel je imala jak motiv da podeli ovu sliku.

- Znam da obično objavljujem laskave fotografije sebe... ali pronašla sam ovu staru fotku u svojim mejlovima i pomislila: Vau! Sećam se da je to bila kada nisam bila baš zdrava - imala sam višak kilograma i previše se prepuštala nezdravoj hrani. Hranom sam otupljivala emocije. Moj je otac preminuo od srčanog udara i bilo je to tako tužno doba. Nisam o sebi imala visoko mišljenje i nisam sebe dovoljno cenila, započela je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrljaju Noleta.

- Zanimljivo je da se i dalje smejem i pokušavam biti aktivna - ovo je snimljeno na humanitarnom turniru u tenisu (P.S. Novak Đoković je tako drag momak), uprkos tolikim bolovima. Sad se osvrćem na tu devojku i tako sam ponosna na ono što je postala i postigla, napisala je slavna glumica i dodala:

Instagram Rebel i Novak

- Samo želim ohrabriti sve one koji se bore s viškom kilograma. Osećam te. Znam kako je to. Ali nikad nije kasno da počnete da se poboljšavate i pokušavate da budete najbolja verzija sebe. To nije tirka i nije takmičenje - radi se o tome da poštujete sebe i radite ono što je najbolje za vas. Pa ako ste napolju i čitate ovo danas, samo sam htela da kažem: nasmešite se i pokušajte biti aktivni! Volim vas, zaključila je Rebel, čija je slika za manje od 24 sata skupila preko 500.000 lajkova. Fanovi su prokomentarisali da je njena fotografija veoma simpatična i pružili su joj reči divljenja. 

Podsetimo, Rebel je tokom prethodnih godinu dana smršala preko 30 kilograma, a kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, Instagram, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad