Glimica Rebel Vilson smršala je neverovatnih 30 kilograma i evidentno je da uživa u svojoj transformaciji, jer je postala vrlo aktivna na društvenim mrežama gde redovno kači nove fotografije. Sada je pozirala u tirkiznom kupaćem kostimu, a u prvom planu je bio njen dekolte.

Uz kupaći kostim nosila je beli šešir i sunčane naočare, a videla se i njena figura koju je za kratak vremenski period dovela gotovo do savršenstva. Provokativne fotografije oduševile su pratioce.

- Jača sam kada me sateraju u čošak - napisala je glumica u opisu fotografije koristeći stari bokserski termin.

"Predivna si", "Ta boja kupaćeg ti baš pristaje", "Nema ničeg boljeg od tvog osmeha", "Zašto si toliko lepa?", "Izgledaš neverovatno", " Bravo svaka čast", samo su neki od komplimenata koje su joj pratioci pisali.

U komentarima ispod fotografije javio se i njen bivši dečko Džejkob Buč, koji joj je ostavio emotikone vatre.

Podsetimo, Vilsonova je početkom februara raskinula s 11 godina mlađim dečkom Džejkobom Bušom, naslednikom kompanije "Anheuser-Busch", koja se bavi proizvodnjom piva.

Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za "ET Online", ali nije otkrio što je razlog.

rebel vilson
Instagram 

Rebel je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svakoga jutra vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

rebel vilson kilogrami
Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia 

Trener Džono Kastano zaslužan je za njenu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njene dijete. Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

Više fotografija neverovatne transformacije Rebel Vilson pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram/rebelwilson, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad