Rebel Vilson šokirala je svet svojom transformacijom.

Glumica je izgubila više od 30 kilograma, a iako su mnogi mislili da je razlog to što je želela bolje da izgleda, nedavno je otkrila da je to morala da uradi da bi postala majka.

Rebel je redovnim vežbanjem i striktnim planom ishrane dovela liniju do savršenstva, a nedavno je još jednom oduševila pratioce kadrovima iz Francuske gde odmara sa prijatleljima. Pozirala je u maloj crnoj haljinici i pokazala više nego sjajnu figuru.

rebel vison u francuskoj
printscreen/instagram 

Njenu objavu za kratko vreme lajkovalo je skoro pola miliona ljudi, a komentari podrške su se samo ređali.

"Izgledaš sjajno", "Rebel, super si", "Oduvek si bila neverovatna žena i fantastična glumica ali sada si uz to još i zdrava", "Nikad bolje nisi izgledala", "Sijaš", "Šik i srećna"... samo su neke od stvari koje su joj pisali.

Ne sumnjamo da Rebel komplimenti prijaju, a nedavno je otkrila i kako se dolučila na promenu.

rebel vilson danas
printscreen/instagram 

Naime, glumica koja već neko vreme pokušava da se ostvari kao majka dobila je krtike od strane doktora.

"Uvredilo me je kad su mi rekli da moram da smršam", rekla je Vilsonova i dodala da su joj njihovi koemntari bili motivacija da izgubi kilograme.

"Na samom početku nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dete i njegov kvalitet života. To razmišljanje me i pokrenulo", rekla je jednom prilikom Rebel, a mi se samo nadamo da će glumica uspeti u svojoj nameri i konačno se ostvariti kao mama, a kolika je njena transformacija, kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram/rebelwilson, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad