Jelena Đoković godinama uživa u braku sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a ona ne krije da je on često njena inspiracija kada je u pitanju dobra fizička kondicija i zdravlje.

Zbog toga Jelena redovno vežba kako bi održala liniju i očuvala zdravlje, ali ponekad joj se dogodi da propusti po neki trening.

Iako je glavna tema uvek bila njihova ishrana u kojoj je jedna žitarica nezaobilazna, Jelena je sada otkrila kako održava vitku liniju koja je nakon dva porođaja idealna.

"Ne znam kako je vama, ali ja kad zaređam nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti baš se unervozim, a i ulenjim.

MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia, Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia Kako vežba supruga slavnog tenisera

Onda mi baš treba jaka volja i podsećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula, a činjenica da živim sa profesionalnim sportistom nekako baš čini da budem i te kako svesna kad počnem da zabušavam.

Ne kažu mudri ljudi bezveze da se treba okružiti dobrim ljudima da bismo odoleli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Ja sam prezahvalna na svom mikro-svetu", iskreno je podelila misli Jelena na Instagram profilu.

Vežbe uz koje Jelena održava figuru pogledajte u nastavku:

POGLEDAJTE KAKO VEŽBA JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog ovoga može da se pohvali vitkom linijom i nakon dve trudnoće Instagram/jelenadjokovicndf