Kožne pantalone ove godine definitivno će obeležiti kako jesenju, tako i zimsku sezonu.

Pogotovo su traženi modeli u braon nijansama, ali i maslinasto zelene nijanse. Takođe, u odnosu na ono što se nosilo ranije, sada se kožne pantalone kombinuju uz sve - od čizama, preko salonki, pa sve do patika, majice, rolke, dukseve, košulje... Na vama je samo da pustite mašti na volju i odaberete pravi model koji se uklapa u vaš stil.

Činjenica je da će svaki autfit podići na potpuno nov nivo i dati tu posebnu "vamp" notu, ali ukoliko zaista želite da ukradete sve poglede, predlažemo vam unikatne modele domaćih dizajnera koji garantuju da nećete ostati neprimećeni.

Marta Miljanić

Domaća dizajnerka, čije kreacije su nosili kako Lejdi Gaga,tako i Džefri Star, Lil Nas X... kao i brojne svetske zvezde, prepoznatljiba je po svojim radovima sa kožom.

Njene BDSM like kožne pantalone, čitajte: oličenje seksepila, savršene su za izlazak, iako u njenoj kolekciji možete naći i modele koji se lako mogu inkorporirati u svakodnevni stil.

Lookinloo

Brend koji svoju ponudu bazira na modelima od eko kože. Prepoznatljivi po rajsfešlusu koji se spušta niz nogavicu što daje poseban pečat svakoj kombinaciji.

Jovana Marković

Jovana Marković najpre je oduševila je neobičnim modelima mantila i kaputa, ali njene kožne pantalone zaista su nešto posebno. Jedno je sigurno - uz njen "kaubojski model" definitivno nećete biti neprimećene.

Zvonko Marković

I naposletku - naš renomirani dizajner Zvonko Marković koji je i te kako imao sjajne modele kožnih pantalona u svojim kolekcijama.