KOŽNE PANTALONE SE OVE SEZONE NOSE U NEOČEKIVANOJ BOJI: Izabrali smo najlepše koje možete pronaći u radnjama

Braon kožne pantalone su primećene i u dizajnerskim kolekcijama slavnih Nedelja mode, ovaj put se pojavljuju u raznim krojevima, bojama i stilovima.

kozne pantalone u kombinaciji sa belom kosuljom
Shutterstock 

Prirodno, padom temperatura mnoge od nas posegnule su za svojim kožnim jaknama. Međutim, sada smo i njih odložile i otvorile sezonu kaputa. Ipak, nismo odustale od već sezonama popularnim kožnih pantalona.

Osim što smo ih do ove jeseni nosili pretežno u crnoj boji, sada se okrećemo i najpopularnijoj boji sezone - braon boji.

Osim što je braon boja sve više tražena na noktima, prvenstveno se preselila u naše ormane.

Šoping aplikacije pokazuju da je prodaja kožnih odevnih komada od prošle godine porasla za čak 136%, a upravo su pantalone među najtraženijim.

crne kozne pantalone i zeleni mantil
Instagram 

Neverovatno su svestrane i sada su dostupne u toliko različitih stilova da svako može da pronađe ponešto za sebe. U prošlosti se koža vezivala za buntovničku, rokersku konotaciju. Sada su kožne pantalone prikladne za većinu situacija - od posla do ručka ili porodičnog okupljanja.

Slično kao i kod modela farmerki i kožne pantalone dolaze u raznim varijantama od uskih do širokih nogavica ali u i bojama koje su nam ranije bile nezamislive. Pravo je osveženje ovaj statement komad odeće videti u novim izdanjima. Posebno se ističu one u braon boji i nijansama zemljanih boja, a mi smo izdvojile nekoliko modela iz trenutno aktuelnih kolekcija.

maslinasto zelene kozne pantalone i mantil
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Osim toga, ukoliko razmišljaš o kupovini tek prvih kožnih pantalona, dobro je da znaš da ovaj super trendi komad možeš upariti s bilo čim iz ormara.

Kako bi što lakše pronašla kožne pantalone koje te zanimaju, pogledaj u galeriji najlepše koje smo izdvojili u odvažnim braon nijansama:

printscreen/ bershka, screenshoot/pullandbear.rs Braon kožne pantalone iz aktuelnih kolekcija

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši