Psihodelične pantalone (poznate i kao „Psychedelic Pants“) slave svoj veliki povratak i ove jeseni unose boje u naše ormare. Printovi potiču iz „flower power“ pokreta iz San Francisca krajem 1960-ih. 

Psihodelične pantalone

Nije prošlo puno vremena pre nego što je trend ovih pantalona s modne piste stigao na ulice modnih metropola. Od pamuka do teksasa, izrađuju se od raznih materijala, a isto tako dolaze i u razičičitim printovima.

Kako ih nositi?

Kajli Džener nam je na svom primeru pokazala da ove upečatljive pantalone treba kombinovati s jednostavnim detaljima - u njenom slučaju s jednostavnim belim krop topom i torbom koja se uklapa uz plavu boju pantalona. Psihodelične pantalone i dalje su pravi mamac za poglede, ali zbog jednostavnog gornjeg dela donji deo koji upada u oči ne izgleda prenapadno.

kajli dzener u sarenim pantalonama
Instagram 

Manekenka Helena Bekmen pokazala nam je kako je i ona iznela ovaj trend. Ovde su pantalone s printom zadržane u monokromnom izgledu uz bluzu i čizme. Dinamika pantalona je uravnotežena i transformisana u plemeniti izgled.

Prava kombinacija

Ukoliko želiš biti odvažnija i odlučilit se na nešto drugačiji look, psihodelične pantalone možeš kombinovati i s odgovarajućim gornjim delom. Uz crni preveliki blejzer, odgovarajući outfit ležerno je nadograđen i stilizovan za jesen.

sarene pantalone
Instagram 

Šarene pantalone nisu uvek privlačne za oči, ali udoban kroj čini ih pravim trendi komadom za hladnije mesece. Reč je o treapez kroju,a bitno je da ih stilizuješ nekim odevnim komadom u suzdržanim bojama i tako stvoriš kontrast šarenom printu.