Lepa pevačica Nevena Božović od samog početka karijere osim moćnog glasa, bila je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja.

U poslednje vreme čini se kao da više naginje ka boho stilu, ali su primetni i uticaji osamdesetih.

Čak i u trudnoći negovala je fazon koji bi i najstrožiji modni kritičari ocenili čistom desetkom. Iako se ne može tako često videti u javnosti od kada je postala mama, na svom Instagramu često deli fotografije sa svojom mezimicom, a poslednje izdanje oduševilo je njene pratioce.

Na prvom mestu, nema ko nije primetio da je Nevena u rekordnom roku vratila liniju, te da izgleda kao i da nije bila trudna, što umnogome duguje pravilnoj ishrani, ali i treningu kog se nije odricala ni u poodmakloj trudnoći.

nevena bozovic u setnji
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, pevačica je pokazala da se može izgledati šik i trendi čak i u kežual izdanju.

Naime, ona se fotografisala u šetnji sa bebom, a tom prilikom odlučila se za uske farmerice, puff jaknu i kožni ranac u patchwork stilu, a ceo look upotpunila je najmodernijim čizmama sezone kakve su već prošetale mnoge influenserke.

glomazne cizme su ponovo u trendu
Instagram 

Obuća sa platformom vratila se na velika vrata još pre nekoliko sezona, ali ova jesen definitivno je u fazonu Chelsea modela. Na sve to, Nevena se odlučila za model u kamel boji, a to je jedna od vodećih nijansi ove godine.

Ovakvi modeli sjajno se kombinuju i uz pantalone i uz haljine i suknje, a već smo ih mogli videti na ulicama, te ne čudi što je i Nevena, kao prava trendseterka već nabavila svoj par, a kakvi će se još modeli nositi ove sezone pogledajte u galeriji ispod:

reserved.com, Stradivarius.com Glomazne čizme