Pevačica Nevena Božović, pre nešto više od mesec dana na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime Anka.

Iako se nakon udaje preselila u Crnu Goru odakle je njen suprug Nikola, Nevena se porodila u Beogradu.

Mladi par uživa u prvim danima sa bebom, a čim su okolnosti to dozvolila i Anka malo ojačala rešili su da se vrate u Budvu.

O tome svedoči i fotografija koju je Nevena objavila na svom Instagramu, na kojoj se vidi prelep pogled na more uslikana sa terase hotela, koji već godinama pripada porodici ponosnog tate.

nevena bozovic
Instagram 

Podsetimo, Nevena je dve godine u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, a njihova priča gotovo da je bila filmska. Tokom leta boravila je na crnogorskom primorju, a Nikolu je upoznala u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

-Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama- rekla je za list “Alo!”.

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku