Pevačica i predstavnica Srbije na Evroviziji, Nevena Božović je na svet donela devojčicu, a ponosna majka pohvalila se i putem Instagram Story-ja.

Nevena je tek nedavno otkrila da nosi devojčicu zbog čega su ona i njen partner presrećni, a za ime svoje ćerke izabrali su staro hebrejsko ime.

Naslednici je dala ime Anka, koje potiče iz hebrejskog jezika i znači "milost"

"Sve uspevam uz pomoć svog supruga. Nas dvoje se podržavamo i pratimo u svemu. Mogu reći da isto i razmišljamo", kazala je jednom prilikom nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji.

porodila se nevena bozovic
screenshoot/instagram 

Podsetimo, Nevena je u početku krila od javnosti trudnoću i često se pojavljivala u širokim stvarima. Radosne vesti podelila je samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju, a s obzirom da je ona dosta mršava stomak tek nedavno počinje da se nazire kada je i odlučila da otkrije javnosti da je u drugom stanju.

Pre nekoliko dana je pokazala i kako je izgledala u devetom mesecu trudnoće, a mnogi su složili da se nije mnogo promenila.

Kao što je krila trudnoću, tako su Nevena i Nikola od samog početka krili svoju vezu, a potom i raskošno venčanje. Naime, pevačica je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

U galeriji pogledajte fotografije Nevene Božović sa suprugom:

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom