Lepa pevačica Nevena Božović uskoro će postati mama.

Iako su vesti o trudnoći dugo krili od javnosti, Nevena je u nedavnom intervjuu za Bazar, potvrdila nagađanja, a tada je otkrila i da čeka devojčicu kojoj će dati ime Anika.

Kao što je do sad krila trudnoću, tako su Nevena i njen suprug, pilot Nikola Ivanović od samog početka krili svoju vezu, a potom i raskošno venčanje. Podsetimo, pevačica je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

nevena bozovic sa suprugom
printscreen/instagram 

Mlada je tada nosila raskošnu venčanicu koja je koštala 5.000 evra, a godinu dana kasnije, prvi put je objavila fotografiju sa venčanja i dala pratiocima mali "hint" kako je sve izgledalo.

Na samom početku trudnoće, pevačica je stomak skrivala širokim stvarima, te su mnogi bili ubeđeni da su vesti o njenoj trudnoći lažne, a sada je Nevena pokazala na storiju jedan deo dnevne rutine i oduševila pratioce.

nevena bozovic
printscreen/instagram 

Naime, od kako se pojavila na sceni, smtarana je za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica, a aktivan život vodi i u trudnoći.

Na fotografiji koju je objavila vidi se da redovno posećuje pilates za trudnice, čega se očigledno ne odriče iako je na pragu 9. meseca.

Inače je ovakav tip sportskih aktivnosti nešto što je veoma poželjno jer se telo priprema i za porođaj i za period nakon toga, a vežbe su posebno prilagođene drugom stanju.

Takođe, Nevena je i dalje veoma vitka, te ne sumnjamo da će nakon porođaja očas posla vratiti staru liniju, što, naravno, nije najbitnija stvar, koliko da sve prođe kako treba, a još njenih fotografija sa suprugom Nikolom pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom