Pevačica Nevena Božović nedavno se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Anka.

Ona i njen prtner crnogorski pilot Nikola Ivanović prvi put su se ostvarli u ulozi roditelja, a pevačica je dugo krila trudnoću od javnosti.

Mladi par svakako uživaju u prvim danima sa bebom, a ponosna majka iako svoju, kao i privatnost svoje porodice, čuva podalje od očiju javnosti – ne može da odoli a da svoju sreću ne podeli s javnošću.

Posle storija, naime, na Instagramu je osvanula i prva objava sa malom Ankom, koja uživa u naručju poznate mame. Na ovaj način, Nevena je oduševila prijatelje koji je prate na pomenutoj društvenoj mreži, ali i fanove.

nevena bozovic
Instagram 

Emotivna objava je za kratko vreme privukla veliku pažnju i već broji na hiljade lajkova.

Podsetimo, Nevena je u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem a njihova priča gotovo da je bila filmska. Tokom leta boravila je na crnogorskom primorju, a Nikolu je upoznala u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama- rekla je za list “Alo!”.

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.