Pevačicu Nevenu Božović publika je najpre upoznala kroz poznato takmičenje "Prvi glas Srbije", u kom je osvojila drugo mesto, a potom je karijeru nastavila kroz sastav "Moje tri" sa kojima je nastupala i 2013. godine na pesmi Evrovizije.

Iako je njen muzički život vrlo transparentan javnosti, pevačica je privatni život krila je kao zmija noge, te javnost dugo nije znala da je u vezi sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem sa kojim je pre mesec dana dobila ćerku Anku.

Njihova priča je gotovo filmska, a sam susret desio se sasvim slučajno. Nevena je tokom leta boravila na crnogorskom primorju, a svoju ljubav, pilota Nikolu Ivanovića, upoznala je u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama- rekla je za list “Alo!”.

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom

- Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju.

Ipak, ovom izjavom je dodatno zaitrigirala domaću javnost, pa su se tako svi potrudili da saznaju informaciju više o Neveninom izabraniku.

Poznato je da kad nije u vazduhu, Nikola Ivanović obavezno provodi vreme negde pored vode ili na probama sa svojim orkestrom. Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. Interesantno je da se nije opredelio za neku profesiju vezanu za more, kao većina njegovih sugrađana.

nevena bozovic sa muzem nikolom
printscreen/instagram 

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je zgodni pilot za magazin “Hello! Travel”.

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi, a kao kruna te ljubavi rodila se ćerka po imenu Anka.