Pevačica Nevena Božović neko je ko svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, pa je tako svoju trudnoću uspešno krila, a sada je podelila detalj sa svog venčanja koji do sada nismo imali prilike da vidimo.

Lepa pevačica se porodila pre dva dana, a čestitke su pristizale sa svih strana. Njene koleginice iz grupe "Frajle" čestitale su Neveni rođenje ćerkice Anke slikom sa njenog venčanja koji je pevačica podelila na svom profilu.

Naime, pevačica je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

nevena bozovic podelila sliku sa vencanja
Instagram 

Na fotografiji je Nevena sa svojim suprugom crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem, a u venčanici je izgledala poput princeze.

Podsetimo, kao i što su svoju vezu krili od javnosti par je i detalje venčanja zadržao za sebe. Mlada je tada nosila raskošnu venčanicu koja je koštala 5.000 evra, a godinu dana kasnije, objavila je fotografiju na Instagramu.

Od tada sa suprugom živi na relaciji Beograd-Budva i kako je u medijima jednom izjavila to je za prirodu njihovog posla najlepša kombinacija.

nevena božovic sa suprugom
printscreen/instagram 

Nikola je rodom iz Budve i po zanimanju je pilot. Pored toga, suvlasnik je jednog hotela i kafića u Budvi.

"Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati ", rekla je svojevremeno Nevena.

Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug, a sada kada je beba stigla razmišljaju da kupe kuću pored mora.

Još fotografije Nevene i njenog supruga pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku