Lepa pevačica Nevena Božović nedavno se porodila, a na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Anika.

Novopečena mama već je na svom Instagramu podelila fotografiju svoje mezimice, a nedavno je iznenadila pratioce savršenom linijom iako je prošlo samo 2 nedelje od porođaja.

Mnogi su komentarisali da izgleda kao da nikad nije bila trudna, a dobro je poznato da je Nevena trenirala tokom cele trudnoće, te da je praktikovala i jogu i pilates za trudnice.

Sada su je fotografi prvi put uslikali u javnosti, i svi su saglasni da mlada mama izgleda fantastično.

nevena bozovic sa suprugom
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Naime, ovogodišnji Belef završava se večerašnjim koncertom velike svetske zvezde Plasida Dominga, koji se održava na otvorenom stadionu Tašmajdan.

Na koncertu su se pojavile brojne poznate ličnosti, a među njima i pevačica Nevena Božović sa suprugom Nikolom Ivanovićem dok malu Aniku čuva niko drugi do Nevenina mama, prenosi Kurir.

nevena bozovic stori
printscreen/instagram 

Par je privukao veliku pažnju s obzirom da se retko pojavljuju zajedno, te su ukrali sve poglede kada su se pojavili. Takođe, iako je Nevena pobrala brojne komplimente, mnogi su prokomentarisali i da Nevenin muž izgleda fantastično, a sve što javnost zna o njemu je da je vlasnik ugostiteljskog objekta, koji je pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Nevena Božović sa suprugom