Vest da je trudna, popularna pevačica Nevena Božović dugo je skrivala od svih, kao i uostalom sve informacije koje se tiču njenog privatnog života.

Kako je Nevena poznata kao neko ko je oduvek bio fit, nije bilo teško sakriti stomak, te su mnogi i sumnjali u priče o trudnoći, sve do pre 2 nedelje, kada je pevačica konačno postala mama devojčice Anike.

Nedavno je na svom Instagramu podelila fotografiju sa bebom, a sada je na mrežama objavila još jednu fotografiju i slobodno možemo reći, ostavila pratioce u neverici.

nevena bozovic posle porodjaja
printscreen/instagram 

Iako je i tokom trudnoće bila aktivna i vežbala, niko nije mogao da očekuje da će tako brzo vratiti gotovo devojačku liniju.

Lepa plavuša pozirala je u širokoj košulji i uskim farmericama sa visokim strukom, a svi su složni da izgleda bolje nego ikad.

Podsetimo, Nevena je u braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem a njihova priča gotovo da je bila filmska. Tokom leta boravila je na crnogorskom primorju, a Nikolu je upoznala u njegovom kafiću u srcu Budve u koji je slučajno ušla.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama- rekla je za list “Alo!”.

nevena bozovic sa muzem
Instagram 

Kao što su svoju vezu čuvali od medija, isto su sačuvali i raskošno venčanje. Naime, Nevena je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi, a kao kruna te ljubavi rodila se ćerka po imenu Anka.

nevena bozovic slika bebe
screenshoot/instagram 

A ukoliko ste propustili kako Nikola izgleda, pogledajte to u galeriji ispod:

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ, printscreen/instagram Nevena Božović je dve godine u srećnom braku