Već je poznato koji odevni komadi će u 2022. imati ključnu ulogu na modnoj sceni

. Prema predviđanjima modnih stručnjaka, želja za doterivanjem ponovo će biti izražena, a pojedini komadi uživaće veliki uspeh u narednim nedeljama, dok bi se s nekima od njih trebali oprostiti.

U nastavku pogledjate koja tri komada će postati veliki hit u 2022. godini...

Klasični komadi s posebnim detaljima

Dosadno odevanje nakon pandemije ne postoji u rečniku modne javnosti, a samim time veruje se kako će narednih meseci veliku popularnost uživati klasični komadi s posebnim detaljima i netipične siluete, dok ćemo se s odevnim predmetima inspirisani stilom odevanja naših baka  konačno oprostiti.

Pantalone opuštenog kroja

Na žalost svih ljubiteljia skinny modela farmerica, godina 2022. neće postati onom u kojoj će doživeti svoje modno uskrsnuće. Kul, ležerni i udobni modeli pantalona opuštenog kroja i dalje će biti veoma traženi i popularni na modnoj sceni.

Pantalone opuštenog kroja već su osvojile modne trendseterke.
Shutterstock 

Minimalističke haljine maksi kroja

Razigrane haljine sa ženstvenim detaljima poput karnera i šlica, modeli su koje se narednih meseci ne isplati vaditi iz ormara. U duhu Y2K stila odevanja kojem popularnost ne jenjava, na modnoj sceni ponovno su poželjni komadi poput izrazito kratkih suknji, ali i maksi haljina minimalističkog dizajna. Nećete pogrešiti ni sa jednostavnom slip haljinom koje su već sezonama u trendu.

Slip haljine nastavlju dominaciju na modnoj sceni.
screenshoot/instagram