Oversized komadi vratili suse na velika vrata pre nekoliko sezona.

I da - zaista izgledaju fenomenalno, nevezano da li je u pitanju sako, duks ili džemper.

Međutim, jedan od poslednjih trendova kada te oversized komade upašete u suknje i pantalone do sada je uglavnom izgledao lepo, ali samo na fotografijama na Instagramu. Jer kada to isto probate u realnom životu, rezultat je uglavnom to da je određene delove gotov nemoguće upasati lepo, a da se negde ne "nabudže", zbog čega često deluje kao da ste dobili par kilograma viška u predelu stomaka.

A ko to još voli i želi?

Uz dva trika lako ćete upasati džemper u pantalone bez da se dobije volumen u predelu stomaka.
Instagram 

Međutim, trendseterke zapravo kriju brojne "kečeve" u rukavu koji otkrivaju kako to da uradite i da plus vizuelno dobijete slim figuru.

Mi smo pronašli 2 jednostavna trika, koja nema šanse da ne uspeju, i naravno, nisu nikakva "nauka", a garantovano će transformisati vaš look na najbolji mogući način.

Trik sa pertlom ili trakom

@hannahwarling

save this to try the look with your outfits! ✨ — #diytips#diyhack#styletips#girltips#easyhacks#fashionhack#outfitideas#tennisskirt

♬ Upside Down Acoustic ALL TIKTOK MASHUP - JVKE

Predimenzionirani komadi poput džempera ili košulja mogu izgledati posebno laskavo ako su uvučeni u odabrani model pantalona ili suknje, a da bi rezultati bili bolji, potrebno je da dodate dovoljno dugu pertlu ili traku i da zavežete oko struka.

Kada to uradite, lagano izvlačite gornji deo da biste dobili "skraćeni" efekat, kao da je zapravo garderoba uvučena u pantalone i suknje.

Trik sa savijanjem

@coachsylvie

Répondre à im_siowei parce qu’à la base ici je parlais de conseil en image uniquement… ça a bien changé depuis

♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Sledeći trik idealan je za oversized tanje komade poput majica i košulja. "Fora" je da obod lagano savijate, a potom uvučete samo sa strane. Idealno je ako ispod nosite i steznik ili hulahopke, čime ćete dodatno stanjiti volumen. Doduše, u ovom slučaju, gornji komad se samo delićem uvpaše sa strane.

TikTok trikove lako ćete izvesti i nisu neka posebna nauka, a upasani deo učiniće vašu figuru tanjom.
Instagram 

Rezultat je u oba slučaja više nego jasan - tanji struk i vizuelno duže noge, kao i daleko manje vidljivi nabori upasanog gornjeg dela odeće, što je, verujemo, ono što nam svima treba.