Bilo da ste ljubiteljka suknji ili ne, uvek je potrebno da u garderoberu imate makar jednu koja će odgovorati za prilike koje iskrsnu, a zahtevaju nešto drugačiji look. Bilo da je poslovni sastanak u pitanju, kafa sa prijateljicima ili odlazak na večeru u omiljeni restoran, suknje koje će dominirati ove sezone odgovaraju svakoj prilici i svačijem stilu.

Jesenja sezona donosi hip rok stilove, još ako ih uklopite sa dobro poznatim tajnama - nema greške. Neke od njih su davno bile aktuelne, a ove četiri suknje biće u fokusu tokom narednih meseci:

Kožne suknje

Suknje izrađene od (veganske ili veštačke) kože omiljene su ove jeseni. Dugi ili kratki modeli - nije važno, nemoguće je pogrešiti. Za ležeran stajling kombinujte ih sa pletenom rolkom, prošivenim kaputom i patikama, a za večernje izlaske posegnite za prefinjenim kombinacijama koje uključuju salonke na štiklu i elegantan kaput.

Mini suknje

Suprotno svim očekivanjima: mini suknje vladajući su trend ove sezone, a za vreme jako hladnih dana mogu da se kombinuju sa helankama. Posebno atraktivno izgledaju u kombinaciji sa dugim kaputom i lepim čizmama. Ove jeseni, maksi suknje sada idu na zasluženu pauzu.

Suknje sa prorezima

Ove suknje imaju sve predispozicije da postanu vladajući trend narednih meseci. Bilo da se radi o pletenim, satenskim modelima, u dugoj ili kratkoj varijanti - suknje s prorezima vrlo su popularne, a tome doprinosi i činjenica da se izuzetno lako kombinuju s gotovo svakim stajlingom.

Pletene suknje

Najjednostavniji rok stil za ovu jesen naziva se "tuba" suknja, a vrlo je sličan popularnim "tuba" topovima. Radi se o uskom modelu koji se može kombinovati za sve prilike. Prave su vladarke sezone i uz njih sveprisutni modeli A-kroja u potpunosti padaju u zaborav.