ZA VIZUELNO DUŽE NOGE I VITKU FIGURU: Izračunajte idealnu DUŽINU SUKNJE koja odgovara vašoj visini

Idealna dužina suknje koja odgovara našoj visini večita je dilema, ipak za to postoji jednostavna računica.

ROMAN RUDENKO/RUDENKO ROMAN 

Suknje su jedan od najomiljenijih modnih komada svake žene, a prilikom njenog odabira najvažnije je da vam dobro stoji,odnosno bitno je da istakne sve vaše dobre strane, a prikrije nedostatke.

Jedan od najboljih načina kako učiniti svoje noge vizualno dužima i vitkijima je pronaći idealnu dužinu suknje baš za vas. Suknja koja pada na pravom mestu može vam pomoći da izgledate mršavije, baš kao što i pogrešna dužina može učiniti vaše noge lošijima ali što one to ustvari i jesu.

Zahvaljujući suknji možete vizuelno da izdužite svoj izgled, a pre svega dužinu nogu – i to samo birajući odgovarajuću dužinu.

Recept za savršen izbor

Izmerite svoju visinu u centrimetrima od ramena do stopala – gde bi trebalo da uključite i štiklu ukoliko planirate da nosite visoku obuću uz suknju. Dobijeni broj (visinu) podelite sa brojem 1,618 i dobićete svoj zlatni broj koji bi trebalo da oduzmete od visine tela. Broj koji dobijete predstavlja idealnu dužinu suknje za vašu visinu.

devojka nosi plisiranu suknju
Instagram 

Zahvaljujući ovome dobićete dužinu suknje ili haljine za koju možete biti sigurni da vam savršeno odgovara i da će vizuelno izdužiti vaše noge i naglasiti sve vaše atribute.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši