POZNATI ITALIJANSKI DEKICA IZNENADIO STAJLINGOM: Đanluku smo nedavno videli u Beogradu, a sada izgleda POTPUNO DRUGAČIJE

Popularni milioner Đanluka Vaki, poznat je po svom neobičnom staljingu, ali ovaj put je sve iznenadio kada je obukao kariranu digačku suknju.

Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Italijanski milioner Đanluka Vaki koji je većini postao poznat po plesnim videima koje je kačio na svom Instagram profilu i tako postao miljenik žena, ne prestaje da iznenađuje.

"Seksi deka" kako su ga mnogi prozvali, ovih dana uživa sa porodicom u Kortini D'Ampeco, a paparaci su ga uhvatili u veoma neobičnom stajlingu.

Naime, Đanluka je obukao kariranu maslinasto zelenu košulju sa dugim rukavima, a nju ukombinovao sa dugom, plisiranom suknjom crvene boje, u istom printu. Uz sve to je upario čupave papuče u beloj boji, koje su celoj kombinaciji dale dodatnu ekstravagantnost.

djanluka vaki u kariranoj suknji
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sve vreme  je u rukama držao ćerkicu koju je dobio sa partnerkom Šenon Fonsekom, prošle godine u oktobru. Šenon je bila nešto svedenija, u beloj majici i crnim helankama, sedela je na travi dok je zabavljala ćerkicu.

Podestimo, zgodni milioner ove godine dva puta je posetio Srbiju, kada se vakcinisao u Beogradu, a oba puta društvo mu je pravila njegova 27 godina mlađa partnerka.

djanluka vaki
ATA Images 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1