Bojana Krsmanović je svetski priznati top-model, a tome svedoče i njeni angažmani za neke od najpoznatijih svetskih brendova kao što su ,,Guess“, ,,Intimissimi“ i ,,Yamamay", a fotografisala se i za naslovnice modnih magazina kao što su ,,Harper’s Bazar“, ,,Elle“, ,,Cosmopolitan“, ,,Sports Illustrated“ i ,,Maxim“u SAD.

Zahvaljujući bogatom iskustvu i stečenom znanju u ovom poslu, Bojana je izgradila sklonost ka modno-tekstilnoj industriji te je tako udružila snage sa sestrom i osnovala modni brend "Maya & Bo".

bojana krsmanovic
Instagram 

Prelepa manekenka koju su nekada ismevali zbog kilograma, u svetu su je čelnici modnih kuća vrlo brzo prozvali "srpskom Sindi Kraford" za kojom uzdišu muškarci širom sveta jer ona nije tipična manekenka ni mršavica, već devojka zanosnih oblina i punih usana. 

Modni stil Bojane Krsmanović bi se mogao opisati kao zanimljiv spoj glamura i izazovnosti, dok je nemoguće ne primetiti da je ona retko izlazi iz zone komfora i nije spremna na eksperimentisanje.

Voli crne monohromatske lookove, kapute, kombinaciju bajkerskih čizama i ženstvenih haljina, kao i popularne jesenje džemper haljine.

U galeriji pogledajte izdanja Bojane Krsmanović koja već sutra možete kopirati: 

Instagram bojana krsmanović