Kada je u pitanju moderan izgled, postoji mnoštvo načina na koje možete bogato “začiniti” svakodnevni stajling. Neutralne boje su popularne skoro svake sezone, međutim, to ne znači da od najobičnijeg stajlinga ne možete, veoma lako i brzo, napraviti najmoderniji, a evo i kako.

1. Dezen

Dodavanje samo jednog komada odeće sa nekim zanimljivim dezenom napraviće već ogromnu promenu u startu. Bilo da je reč o fenomenalnom kaišu ili komadu garderobe (majica, bluza, suknja, pantalone, marama) poenta je da će ovaj “element” pomoći da imate odvažan i nenametljiv stajling.

jakna zebra printa
Instagram 

2. Kaiš

Kako biste sprečili situaciju u kojoj vaš stajling izgleda monotono, najbolji i najlakši način je da koristite kaiš. Osim toga, on može udraditi i fantastičan posao kada je u pitanju izgled vaše figure.

zlatni kais
Instagram 

3. Miks

Ukoliko ipak oklevate da se opredelite za odvažne boje, uvek možete kombinovati različite neutralne komade garderobe za potpuno nov i trendi izgled. Kombinovanje tamnih boja sa svetlijom, neutralnom paletom sigurno će vas izdvojiti iz gomile.

bez pantalone i crni crop top
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

4. Dašak boje

Samo dašak boje, poput torbe jarko crvene ili zelene nijanse, pomoći će vam da izgledate sjajno. Najbolji način da poboljšate celokupni izgled jeste da birate male detalje u bojama koje se slažu sa vašim tenom.

zelena torba sa lancem
Instagram 

5. Aksesoari

Apsolutno svaki stajling bi morao imati određeni aksesoar koji ga dodatno ističe. To ne samo da će razbiti monotoniju izgleda već će pomoći i da se izdvojite iz mase. Primera radi, ova sezona je idealna za nošenje neobičnih marama, šalova ili nekih drugih detalja koji nadopunjuju izgled.

stilizovana devojka
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

6. Nakit

U zavisnosti od toga da li više volite plemenite metale ili bižuteriju, nakit vam može pomoći da izgledate trendi. To ne moraju biti ogrlice ili narukvice koje teže “pola” kilograma – bitno je da su neobične, unikatne i da se slažu sa ostatkom garderobe.

devojka u kosulji
Shutterstock