Modni urednici i zaljubljenice u modu spremaju se za modnu jesen, a osim o krojevima, modnim dodacima, najpopularnijim komadima, razmišljaju i o bojama koje će obeležiti period pred nama. Njih nekoliko izdvojilo se na vrh liste najpopularnijih.

1. Indigo plava

Ova prepoznatljiva nijansa plave dobila je svoje mesto na modnim pistama. Haljine, jakne i, naravno, pantalone izgledaju sjajno u ovoj boji za koju se veruje da podtsiče i veći nivo  koncentracije.

devojka u kombinezonu
Shutterstock 

2. Maslinasto (vojničko) zelena

Svakodnevne ključne komade jesenske garderobe maslinasto zelena nijansa podiže na viši nivo. Radi se o nijansi koja će se dobro uklopiti u ostatak vaše garderobe. Bez obzira na to odaberete li sako, kaput, pletivo ili haljinu u ovoj boji, nećete pogrešiti.

kim kardasijan u zelenom kompletu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

3. Smeđa

Smeđa boja biće pun pogodak ove jeseni. Nove jakne, haljine i džempere lako možete kombinovati sa svojim postojećim smeđim dodacima.

irina sajk u mantilu
Shutterstock 

4. Crvena

Ova primarna boja prilagodljiva je svakom, pa tako i minimalističkom ormaru. Lako može postati deo svačije garderobe, a iako će je mnogi povezivati s prolećem, sjajno se uklapa u jesenske kombinacije. 

kajli dzener u crvenom topu
Insatgram 

5. Fuksija

Boja fuksije oživiće svaku kombinaciju. Ublažiti je možete spajanjem s neutralnim tonovima, kao što su siva ili boja slonovače. Ova odvažna boja definitivno je jedna od onih koja će vas ove jeseni lansirati u centar pažnje.

devojke u blejzerima
Shutterstock 

6. Srebrna

Ove jeseni odevne komade u srebrnoj boji ne morate čuvati samo za posebne događaje. Modni znalci tvrde da će ova boja biti deo svakodnevnih kombinacija.

Plisirane suknje i sakoi u srebrnim nijansama mogu biti komadi kojima ćete dati sjaj svojim kombinacijama.

srebrna suknja
Shutterstock 

7. Pastelno ljubičasta

Ove jeseni nosiće se i pastelno ljubičasta, koja će na stranu izgurati čak i popularne pastelne ružičaste nijanse. Bilo koji odevni komad ili modni dodatak u ovoj boji biće pun pogodak za jesen pred nama.

devojka drzi tasnu
Shutterstock