Ako je verovati modnim stručnjacima četiri modela letnjih haljina nositi i tokom jeseni.

Jasno nam je da se nalazimo u drugoj polovini jula i da nam jesen još uvek ne bi trebala biti na pameti, ali nismo mogli a da ne otkrijemo koji su to novi trendovi za naredan period. Pogledaj u nastavku kakve haljine će dominirati tokom jeseni...

1. Cvetne haljine

Ako je verovati modnim stručnjacima cvetne haljine ćemo nositi  i tokom jeseni. Čak i one s tankim naramenicama! Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju povratak pa su tako povratak doživele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju to se odnosi na nošenje jelih majica ili dolčevita ispod haljine.

devojke u cvetnim haljinama
Freepik/halayalex 

2. Ružičaste haljine

Čini se kako će jesen pred nama biti ispunjena printovima i bojama! Iznenadili smo se kada smo videli da će ružičasta boja dominirati i tokom jesni! Priznajemo, ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju.

devojke, moda
Shutterstock 

3. Haljina s prorezima

Haljine ukrašene neobičnim prorezima deluju kao idealni letnji komad, ali modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za slaganje uspešnih jesenskih modnih kombinacija.

moda, haljina
Shutterstock 

4. Pletena haljina

Ne čudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da važii za univerzalni modni komad koji zavisno o stilizovanju možeš uspešno nositi tokom sva četiri godišnja doba. 

marta ortega u pletenoj haljini
Aurelio Florez / ContactoPhoto / Profimedia