Kejti Holms prava je gradska devojka, a na ulicama Njujorka neretko je se može videti u društvu 15-godišnje ćerke Suri Kruz.

Glumica i bivša supruga Toma Kruza voli da provodi vreme sa svojom ćerkom Suri, pa ih tako paparaci često uslikaju u šetnji ili šopingu, a  tako je bilo i ovoga puta kada je snimljena u njujorškoj četvrti Soho.

I dok se mnogi dive njenom mladolikom i svežem izgledu, 42-godišnja glumica neguje ležeran modni stil koji prati modne trendove, ali pre svega izgleda udobno.

kejti holms
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ovoga puta Kejti je obukla farmerice popularnog 'boyfriend' modela koje krasi nešto širi kroj i kraće nogavice, a casual kombinaciju ukombinovala je sa uvek trendi košuljom s plavim prugicama takođe šireg i 'muškog' kroja čiji je jedan kraj uvukla u pantalone i tako dobila šik izgled.

Vrlo ležernu kombinaciju zaokružila je omiljenim parom Gucci cipela i klasičnom, neupadljivom crnom torbom.

Kejti je nedavno raskinula vezu s Emilijem Vitolom, a vreme najčešće provodi u društvu ćerke. Inače Kejti važi za pravu modnu ikonu, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Modni stil Kejti Holms