Duga, odnosno maxi suknja je još jedan komad garderobe koji je preživeo brojne epohe i uspeo da odoli svim trendovima.

Baš kao što je mala crna haljina ubedljivi pobednik u kategoriji haljina, tako je i maksi suknja apsolutni favorit većine ženskog sveta, i to u svim mogućim i nemogućim varijantama.

Zaista, ove suknje kao da su idealne za sva godišnja doba, za sve dezene, sve materijale, sve obline. Bilo da ste visoki, niski, zaobljeni ili “ravni kao daska”, ova suknja će od vas načiniti pravo malo remek delo prirode.

A sve što treba da uradite je da joj pronađete pravi dizajn i udružite ga sa pravim komadima.

Ukoliko ne znate koji su to pravi komadi, mi ćemo vas odmah na početku informisati da sa belom i crnom varijantom nikada nema greške, te da upravo od njih i možete startovati.

Crna maksi suknja će, s jedne strane, vašem izgledu dati i svestranost ali i eleganciju, dok će bela biti idealna za sve casual i letnje varijante.

devojke u suknjama
Shutterstock 

Treba naglasiti i to da su i crne i bele maksi suknje podjednako dobre za kombinaciju sa gotovo svim vrstama obuće, pa i tu slobodno budite bez brige.

Za sve one dame koje nisu ljubitelji jednostavnosti i žele da isprobaju neka nova i uzbudljiva rešenja tu su cvetne maksi haljine koje zaista predstavljaju najidealniji način da se doživi jedno opušteno, veselo i bezbrižno leto.

Savršene su za kombinaciju sa najobičnijim majicama (posebno belim) ali i topovima, košuljama, kupaćim kostimima. Posebno ukoliko ste vitkijeg stasa pa uz to želite i da naglasite svoj perfektan struk – slobodno se odlučite za neku efektnu cvetnu ili print varijantu sa visokim strukom i zadivite sve oko sebe.

I na kraju, omiljenija maksi suknja sa prorezom koji savršeno naglašava kako udobnost tako i seksepilnost. Omogućava lakše kretanje i pritom stavlja akcenat na vaše vitke noge a da istovremeno deluje pristojno i postojano. Pogledajte u galeriji na koje načine možete kombinovati duge suknje:

Instagram Kako nositi maxi suknje