Uz nezaobilazne haljine, suknje su jedan od onih komada iz kojih se ne izvlačimo tokom letnjih meseci, a pogotovo ako se radi i o bezvremenskom teksasu.

Naime, teksas suknje su klasik koji ne poznaje rok trajanja i uvek se znova nosi, što znači da odabirom ove varijante zapravo ulažete u model koji ćete nositi još dugo sezona.

Kada se radi o kombinovanju teksas suknji, u dnevnim kombinacijama predlažemo da se odlučite za jednostavne topove ili basic majice, a isto tako nisu isključene ni razne varijante bluza.

Omiljene patike, sandale ili papuče natikače odlično će zaokružiti ovu sportsko-klasičnu modnu priču i celom stajlingu podariti dašak ležerne klasike.

Super je što baš svaku kombinaciju koja uključuje teksas suknje možete začiniti zanimljivim detaljima poput kaiša ili marama, al ne smemo zaboraviti ni na različite krojeve suknji koji su sami po sebi već dovoljni za dinamičan look.

Asimetričan ili model sa volanima slaže se baš uz svašta, a dobra vest je što se svaki model može nositi i u večernjim prilikama kada želite da postignete onaj urban casual look kojem će sandale sa kaišićima podariti elegantniji izgled.

Iako ne sumnjamo da već posedujete svoju omiljenu teksas suknju, mi smo ipak zavirili u aktuelnu ponudu omiljenih brendova i izdvojili najlepše modela iz Fashion&/Friends radnje koje možete pogledati u galeriji:

printscreen/ fashionandfriends Teksas suknje u svim Fashion&Friends radnjama