Baš kao protekle godine, udobnost u modnim komadima nam je itekako od velikog značaja, a nova praznična sezona iznjedrila je udoban trend koji svakim danom ima sve veći broj zaljubljenica.

U svojim predviđanjima za novu kalendarsku godinu, američka stranica Pinterest izdvojila je posebne verzije pidžama kao veliki trend koji će narednih meseci imati veliku ulogu na modnoj sceni.

Svilenkaste pidžame upečatljivih boja s dodatkom perja postale su vrući trend u prazničnoj sezoni.
Instagram 

U prilog tome, osim podataka koje je prikupio Pinterest, govore i fotografije stajlinga modnih trendseterki s Instagrama.

Svilenkaste pidžame upečatljivih boja i s dodatkom perja na rukavima i nogavicama postale su vrući trend u prazničnoj sezoni, a ljubiteljke mode s Instagrama dokazuju kako je uz pravilno stilizovanje ove efektne komplete za spavanje moguće nositi i u svim dnevnim prilikama koje se dešavaju van zidova domova.

Svilenkaste pidžame luksuznog izgleda su vrući trend u prazničnoj sezoni.
Instagram 

Da su pidžame luksuznog izgleda veliki trend govori i njihova bogata ponuda na policama radnji, a modne zavisnice drugu godinu za redom ne kriju naklonost prema skupocenim verzijama svilenkastih pidžama s potpisom brenda Sleeper.

Dostupni u prodaji na stranicama modne trgovine Net-a-Porter, svilenkasti kompleti s potpisom dizajnerice Kejt Zubarieve i Asije Varece trenutno važe za najprodavanije.

U nastavku pogledajte kako ih nose kombinuju trendseterke sa Instagrama:

Instagram Pidžame sa perjem su glavni hit među trendseterkama.