Sinoć je u Beogradu održan koncert Nine Badrić i Vlade Georgijeva, a malo je reći da je pevačica blistala u savršenom modnom izdanju.

Iako smo navikli da je za ovakve prilike viđamo u elegantnim toaletama Nina se ovaj put odlučila za netipičan, ali vrlo efektan izbor.

Naime, Badrićeva je blistala u odelu ležernog kroja, a baš zato je savršeno za đuskanje i opušteno kretanje na sceni. Ovo odelo spada u red sve popularnijih i vrlo trendi pidžama-odela, ali ipak sa sobom nosi dozu glamura, jer je napravljeno je od svetlucavih, belih šljokica.

Nina Badrić u modernom pidžama odelu od belih šljokica.
ATA Images/Antonio Ahel 

Set od kombinezona širokih nogavica i dužeg sakoa sa crnim ivicama potpisuje srpska dizajnerka i nekadašnja manekenka Marija Tarlać.

Ova kreacija može da bude i sjajan izbor za novogodišnje veče, bilo da je reč o kućnom dočeku ili noćnom klubu, posebno ako volite nosive, šik komade koji su istovremeno nonšalantni, ali i elegantni.

S obzirom da je kombinacija sama po sebi veoma efektna, Nina se odlučila za apsolutni minimalizam u pogledu nakita i drugih aksesoara, kao i za nešto svedeniju šminku i frizuru.

Pevačica sjajnog glasa, koju često zovu i "hrvatskom Džej Lo", neguje karakterističan stil koji je istovremeno i urban i ženstven, a često koketira sa novim trendovima uklapajući ih uz klasične komade, a još njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Nina Badrić važi za jednu od najstilizovanijih pevačica