Nina Badrić važi za jednu od najstilizovanijih pevačica u regionu, a sada je ponovo sve oduševila svojim izgledom.

Hrvatska pop zvezda pozirala je u prelepoj haljini u kojoj je izgledala kao milion dolara, a ono što je posebno zanimljivo je cena ove kreacije koje je mnoge iznendadila.

Nina je bila tip-top sređenja u ciklama haljini koja ima tanku elegantnu srebrnu bretelu, a onda je otkrila ono što je mnoge interesovalo.

nina badric
Instagram 

- Na zahtev publike, svih vas, koji ste mi danas poslali poruke koliko košta haljina… Haljina košta oko 3.100 dinar, a čarape su čitavih 700 dinara - napisala je Nina.

Pevačica je u komentarima dobila brojne pohvale i komplimente,. Mnogi su saglasni da nije do cene haljine, jer Nina u kreaciji od 3.000 dinara izgleda kao milion dolara.

nina bardic
Instagram 

"Predivna kao i uvek", "Haljina je savršena", Izgledaš prelepo", "Kako mi se sviđa haljina", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Nina je još jednom potvrdila da je kraljica dobrog stila, kao i da dobro izdanje ne mora uvek da bude preskupo, bitno je da imate stila, a još neke njene kombinacije koje su nas oborile s nogu pogledajte u galeriji na kraju teksta.

Instagram Nina Badrić važi za jednu od najstilizovanijih pevačica